BanBao speelgoed

De BanBao bouwblokjes van JP Company uit Kortrijk staan garant voor uren bouwplezier! De lego van BanBao is gemaakt van kunststof en vrij van schadelijke stoffen; je kind kan er dus veilig mee spelen. Bekijk ons ruime aanbod aan kinderspeelgoed en plaats snel een bestelling.

Uren bouwplezier met de BanBao bouwblokjes

De bouwblokjes van BanBao zorgen voor uren speel- en bouwplezier. BanBao heeft verschillende soorten bouwspeelgoed zodat zowel jongens als meisjes graag met deze lego spelen. Je kinderen kunnen urenlang spelen met het beautysalon en de dapperste verhalen verzinnen die plaatsvinden in bijvoorbeeld het politiebureau of op de kermis. Al onze producten zijn duurzaam, van de hoogste kwaliteit en Europees goedgekeurd. Het leuke aan de lego van BanBao is dat deze compatibel is met andere bouwblokken van concurrerende merken. Daarnaast koop je bouwblokjes ook veel goedkoper aan in de webshop van BanBao. Heb je een bestelling geplaatst? Boven de € 100 wordt deze gratis geleverd, maar het is ook mogelijk om jouw speelgoed op te halen in onze speelgoedwinkel in Kortrijk.

Vraag meer informatie over dit speelgoed

Ben je van plan om voor jouw kinderen bouwblokjes van BanBao te kopen, maar heb je nog wat specifieke vragen over deze lego? Neem dan gerust contact op met de enthousiaste medewerkers van JP Company uit Kortrijk, in de omgeving van Roeselare. Je bereikt ons door te bellen naar 051 30 69 04 of door een e-mail te sturen naar jp@jpcompany.be. Wij helpen je graag verder en vertellen je alles over de bouwblokjes van BanBao.  
 

Gratis levering vanaf €100
Compitabel met andere merken
Exclusieve Snoopy bouwsets

Bekijk snel onze producten!


Contact informatie

JP Company

051 30 69 04

0475 74 94 40

jp@jpcompany.be

Ringshopping (Ringlaan 34), 8500 Kortrijk

Populaire categorieën