BanBao speelgoed

Groothandel voor kinderspeelgoed

JP Company is een professionele groothandel en erkend verdeler van kinderspeelgoed uit Kortrijk, in de omgeving van Roeselare. Al ons speelgoed is goedgekeurd en uiterst kindvriendelijk. Je geniet hier steeds van zeer flexibele en persoonlijke service. Als kleine kmo werken wij zeer klantgericht

Groothandel met een ruim aanbod aan kinderspeelgoed

Wij zijn de leukste speelgoedwinkel in Kortrijk! Zijn jouw kinderen het liefst de hele dag aan het spelen, maar heb jij als ouder graag dat het speelgoed ook nog een beetje educatief is? Bij onze groothandel voor kinderspeelgoed vind je een ruim assortiment aan speelgoed van BanBao waarmee jouw kinderen wel even zoet zijn. Op onze website vind je een overzichtelijk productoverzicht. Zo weet je meteen wat wij allemaal aanbieden. Verras je kinderen met duurzaam speelgoed van onze groothandel voor kinderspeelgoed of laat ze zelf hun favorieten uitkiezen.

Plaats snel jouw bestelling

Heb je het favoriete speelgoed van je kinderen gevonden bij onze groothandel voor kinderspeelgoed? Dan plaats je online heel eenvoudig je bestelling. Controleer vooraleer je afrekent zeker of alles in je winkelmandje zit en geniet van gratis levering bij een bestelling van meer dan € 100. Daarnaast kun je jouw bestelling ook gratis in de winkel komen ophalen. Heb je specifieke vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze enthousiaste medewerkers van JP Company door te bellen naar 051306904 of door een e-mail te sturen naar jp@jpcompany.be. Wij helpen je graag verder!

Gratis levering vanaf €100
Compitabel met andere merken
Exclusieve Snoopy bouwsets

Bekijk snel onze producten!


Contact informatie

JP Company

051 30 69 04

0475 74 94 40

jp@jpcompany.be

Ringshopping (Ringlaan 34), 8500 Kortrijk

Populaire categorieën