BanBao speelgoed

Bouwdozen met Snoopy van BanBao

Fans van het hondje Snoopy vinden hun favoriete stripfiguur nu ook terug in de bouwdozen van BanBao. Wij zijn een erkend verdeler van kinderspeelgoed met een online webshop én speelgoedwinkel in Kortrijk, in de omgeving van Roeselare. Wij dragen klantgerichtheid hoog in het vaandel waardoor geniet dus steeds geniet van persoonlijke en flexibele service.

Snoopy vind je nu ook terug in het speelgoed van BanBao

Het speelgoed van BanBao dat wij als groothandel in kinderspeelgoed verkopen, is Europees gekeurd, van hoge kwaliteit en uiterst veilig voor kinderen. Je kind kan met de BanBao speeldozen van Snoopy zijn of haar creativiteit de vrije loop laten gaan. Met thema's zoals 'school', 'kermis', 'honkbal' of 'motor werkplaats' verzint jouw kind de leukste verhaaltjes waarmee hij of zij even zoet is. Iedereen houdt van Snoopy en met dit leuke en kleurrijke speelgoed speelt BanBao hier handig op in!

Bestel deze bouwdoos

Is jouw kind fan van Snoopy? Het merk BanBao heeft leuke bouwdozen van Snoopy. Je vindt deze zowel in de webshop, waar je ze meteen kunt bestellen, als in onze speelgoedwinkel in Kortrijk. Je geniet van gratis levering bij bestellingen vanaf € 100, maar je kunt jouw speelgoed ook gratis in de winkel ophalen. Heb je specifieke vragen over de Snoopy bouwdozen van BanBao? Neem dan contact op met de medewerkers van JP Company door te bellen naar 051306904 of door een e-mail te sturen naar jp@jpcompany.be. Je bent ook steeds welkom in de winkel in winkelcentrum Ring Shopping in Kortrijk. Wij helpen je graag verder!

Gratis levering vanaf €100
Compitabel met andere merken
Exclusieve Snoopy bouwsets

Bekijk snel onze producten!


Contact informatie

JP Company

051 30 69 04

0475 74 94 40

jp@jpcompany.be

Ringshopping (Ringlaan 34), 8500 Kortrijk

Populaire categorieën